Αναγνώστες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

10 κανονες style

 κοριτσια μου???
τι κανετε?και πως περασατε την εβδομαδα σας???
εγω ανυπομωνω να ερθει η κυριακη να παω για μπανιο!!!
ελπιζω να σας αρεσει το σημερινο post μου,εχει θεμα style icon και 10 κανονες για να μην ψαχνομαστε τελευταια στιγμη!!!
μπορω να πω πως δεν εχω σταματησει να γκρινιαζω λεγοντας πως δεν εχω τι να βαλω,αλλα οι κανονες αυτοι με εχουν βοηθησει αρκετα εως πολυ!!!
επησεις αυτο που κανω και με αποκαλουν τρελη οι φιλες μου ειναι να βαζω post it σε σελιδες περιοδικων (ναι το παραδεχομαι εχω μανια με τα περιοδικα μοδας και τα αγοραζω μανιοδος και ειδικα απο το εξωτερικο και τα βαζω στη βιβλιοθηκη μου ανα περιοδικο και ανα μηνα κ ετσι βρισκω τα παντα!!!)και συνεχιζω...βαζω λοιπον post it στη σελιδα που μου αρεσει σημειωνοντας οτι ''ειναι τελειο για τον γαμο που εχω το ιουλιο''  και ετσι εχω ενα πολυ καλο βοηθημα!!!!



Style Icon είναι η γυναίκα που θα συναντήσεις στο δρόμο και θα έχει κάνει ένα τόσο αρμονικό συνδυασμό ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που νιώθεις την ανάγκη να την ρωτήσεις «Από πού πήρες αυτή την φούστα;» την τσάντα ή τα παπούτσια...
Το Style Icon μπορεί να μην ακολουθεί την μόδα κατά γράμμα έχει όμως 10 βασικούς κανόνες:

1 - Σωστή και πρακτική επιλογή

Το Style Icon αγοράζει μόνο ότι της αρέσει πραγματικά και είναι σίγουρη ότι της πηγαίνει. Βρίσκει πάντα το νούμερο που της ταιριάζει και την κολακεύει.

2 - Κομμάτια κλειδιά

Υπάρχουν κάποια ρούχα που είναι πάντα στην μόδα, ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις και συνδυάζονται εύκολα με πολλά άλλα κομμάτια.
Αυτά αποτελούν το καμβά για να δημιουργήσετε ένα αξιόλογο σύνολο. Τα κομμάτια αυτά είναι :
- Ένα μαύρο φόρεμα
- Ένα άσπρο πουκάμισο
- Μια ζιβάγκο μπλούζα
- Μια καμπαρντίνα
- Ένα τζιν
- Ένα ζευγάρι flat παπούτσια
- Ένα ζευγάρι γόβες
- Μια εξαιρετική και πρακτική τσάντα

3 - Κομμάτια που κάνουν εντύπωση

Εκτός από τα κομμάτια που ταιριάζουν σε όλες τις περιπτώσεις επιλέγει και κάποια κομμάτια που κάνουν εντύπωση και δημιουργούν ενδιαφέρον.
- ένα πολύ καλό cocktail φόρεμα
- ένα κομμάτι με γούνινες λεπτομέρειες
- ένα υπερβολικό αξεσουάρ
- μια εξωτική κροκοδειλέ τσάντα
- ένα εντυπωσιακό παλτό

4 - Διάφορα είδη παπουτσιών

Πρέπει να έχει διαφορετικά είδη που θα ταιριάζουν στο σύνολο και στην περίσταση.
Ψιλοτάκουνα ναι, εντυπωσιακά ναι αλλά επενδύει όμως και σε κάποια παπούτσια που μπορεί να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Α! και ένα όμορφο, περιποιημένο πεντικιούρ προσθέτει πόντους.

5 - Αξεσουάρ

Η δύναμη των αξεσουάρ είναι εκπληκτική.
- Αναδεικνύουν ένα απλό σύνολο
- Το ίδιο σύνολο μπορεί να φορεθεί συχνά με άλλα αξεσουάρ και να φαίνεται διαφορετικό.

6 - Μια καλή μοδίστρα

Τα ρούχα δείχνουν πάντα καλύτερα πάνω της γιατί έχει κάνει τις απαραίτητες μετατροπές. Πολλές φορές μάλιστα η μοδίστρα μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω από μια απλή τροποποίηση. Μπορεί να προσθέσει κάτι διακοσμητικό και στο ρούχο κάνοντάς το έτσι πιο προσωπικό και μοναδικό.

7 - Ακολουθεί σωστά την μόδα

Δεν αγοράζει κάτι μόνο επειδή είναι στην μόδα. Ψάχνει να βρει τα κομμάτια εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ της και την ιδιοσυγκρασία της.

8 - Τα λεφτά δεν είναι το παν

Επιλέγει κομμάτια ανεξαρτήτου κόστους. Δεν έχει σημασία αν είναι πολύ ακριβό ή πολύ φθηνό αρκεί να της πάει.

9 - Σωστός συνδυασμός

Το παν είναι να συνδυάζονται σωστά τα κομμάτια. Μπορεί να κάνει είτε αρμονικά σύνολα είτε σύνολα με αντίθεση αρκεί να δένουν τα κομμάτια μεταξύ τους. Τολμάει να αναμίξει σύγχρονα κομμάτια με vintage πινελιές, δέρμα με δαντέλα και ακριβά με οικονομικά κομμάτια.

10 - Η ατέλεια είναι τέλεια

Δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα στην τρίχα ή όλα να είναι υπερβολικά τέλεια πάνω της. Δεν δείχνει ποτέ ότι προσπαθεί να είναι style icon, απλά της βγαίνει φυσικά. 

φιλια,christy!!!

5 σχόλια:

  1. Πολύ μα πάρα πολύ ωραίο post (ένα ακόμη)!
    Και ναι! ας καταλάβουν πολλές γυναίκες (δυστυχώς δεν είναι λίγες) πως δεν ακολουθούμε την μόδα κατά γράμμα, επειδή δεν γίνεται να μας πάνε όλα! Μάλιστα πέρσι στις εξετάσεις έπεσε στην έκθεση με θέμα τη "Μόδα" και είχα γράψει: ότι άνθρωπος πρέπει πάνω απ’ όλα να έχει κριτική σκέψη απέναντι στις επιλογές της μόδας και σ’ αυτά που του πλασάρουν, ακολουθώντας τη δική του προσωπική μόδα, που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του και τη διαφορετικότητά του. Γιατί μην ξεχνάμε ότι «μόδα είναι θα περάσει» και σίγουρα αυτό που στο τέλος μένει είναι το προσωπικό μας στιλ."
    Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. euxaristw polu maria mou!!!kai gw auto pisteuw akolouthoume th moda mexri ena shmeio,panta forame auta pou mas aresoun aisthanomaste aneta kai kuriws mas kolakeuoun!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο το post σου.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή