Αναγνώστες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

πρωτο post!!! yeah!!!

καλημερουδια ομορφιες!!! θα μπω κατευθειαν στο θεμα,και ειναι η INGLOT!!!πηγα στο καταστημα στη γλυφαδα χθες γεματη χαρα και ενθουσιασμο μη γνωριζοντας τι θα αντικρισω!το μαγαζι πανεμορφο minimal,εκ πρωτης οψεως ειπα WOW!!! μεχρι που ζητησα βοηθεια απο την κοπελα του καταστηματος για κατι που δεν θυμαμαι τωρα και μου απαντησε ''τι να σας πω δεν ξερω...'' και λεω απο μεσα μου ΤΡΑΤΖΙΚ!!!ειναι αδιανοητο και επιεικως απαραδεκτο μια κοπελα που δεν γνωριζει τα βασικα να ειναι σε μια τετοια θεση!και τελος παντων εμαθα οτι εχει ανοιξει καταστημα και στο METRO MALL (και επειδη θα πηγαινα και εκει ειπα να μπω κ σε αυτο το καταστημα) η κοπελα απλα δεν υπηρχε!!!εξυπηρετικοτατη προθυμη να σου τα δειξει ολα,κυριολεκτικα μου εκανε ξεναγιση σε ολο το μαγαζι για τα προιοντα και την χρηση τους! the best!!! και ναι ψωνισα παλι!!! 
  • μια πουδρα (η υφη της αδιανοητη!!!σαν μεταξι) YSM (YOUNG SKIN MAKEUP)δεν θυμαμαι τιμη
  • ενα lip defense treatment 5.00euro (πααααρα πολυ ενυδατικο)
  • gel eyeliner matte 77 black 11.00euro
  • liquid eyeliner 39 silver 11.00euro

 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ PHOTO :( ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΤΕ INGLOT ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ (το μετανιωσα που την αφησα πισω μου) ΜΙΑ uder make up base,base de pre-maquillage η ιδιοτητα της ειναι να αφηνει τελειως mat το προσωπο χωρις γυαλαδες (τις γυαλαδες τις κανουμε οπου θελουμε εμεις κ οχι η λιπαροτητα στο δερμα μας ΤΕΛΟΣ χιχι) 




*θα τα ξανα πουμε ελπιζω να σας αρεσει το πρωτο μου post εστω και μισο (χωρισ photo)

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε christy! Πολύ καλό το πρώτο σου post! Καλή αρχή! Όσο για την εξυπηρέτιση που δεν υπάρχει σε κάποια καταστήματα από κάποιες κοπέλες, πραγματικά απορώ πως βρίσκονται σ' αυτή την θέση που βρίσκονται! Αλλά, ευτυχώς υπάρχουν και οι ...εξαιρέσεις!
    Υ.Γ.: Πρόσθεσε στο blog σου το κουμπί 'FOLLOW ME' για να μπορούμε να γίνουμε αναγνώστριες σου και να μην χάνουμε κανένα σου post!

    Θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. euxaristw polu gia to sxolio sou!!! :) oso gia to ''follow'' please help den gnwrizw pws mporw na balw thn endeiksh an gnwrizeis pes mou!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν,
    1) πηγαίνεις στην επιλογή "Σχεδιάση"
    2) πατάς εκεί που λέει "προσθήκη gadget"
    3) ψάχνεις να βρεις την επιλογή "Αναγνώστες"
    πατάς τον σταυρό, σου ανοίγει ένα παραθυράκι και αν δεν κάνεις καμία αλλαγή, πατάς αποθήκευση!
    Αυτό ήταν!
    Από το menu "Σχεδίαση" μπορείς να προσθέσεις ότι εσύ χρειάζεσαι! Είναι εύκολο!
    Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή